Bli vår nya medarbetare!

Nu söker vi en Entreprenadingenjör/Projektledare!
PP Såg & Borr AB är ett företag som jobbat med håltagnings- och rivningsarbeten sedan 1983. Vår långa erfarenhet gör att vi alltid levererar högklassiga arbeten enligt våra kunders önskemål. Nyckeln till framgång är vår erfarna och ansvarfulla personal tillsammans med vår moderna maskinpark.
Företaget präglas av goda värderingar, ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. Här ges du möjlighet att påverka verksamheten och din egen utveckling.
Vårt huvudkontor ligger i Gävle men vi har också lokalkontor i Falun, Bollnäs, Sundsvall och Forsmark. Våra kunder finns från Stockholm i söder till Kiruna i norr, inom bland annat bygg- och fastighetsindustrin, stål-, pappers- och kärnkraftsindustrin.
Kvalitet, erfarenhet och hållbarhet är våra ledord.
​​​​​​​
Om tjänsten
Som entreprenadingenjör arbetar du nära arbetsledning och produktionspersonal. Rollen innebär att ta fram kostnadskalkyleringar, beräkna inköp samt planera och samordna våra projekt avseende tid, material och personal. Du blir spindeln i nätet och har en viktig nyckelroll i vår fortsatta utveckling.
På PP Såg & Borr möter du ett företag som är certifierat enligt Bf9K och där arbetsmiljön är viktig. KMA-arbetet blir en viktig del i ditt arbete med arbetsberedningar och riskanalyser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som jobbat några år inom byggbranschen med arbetsledning eller projektledning och gärna har erfarenhet av kalkyl. Du får gärna ha någon form av byggteknisk utbildning och har lätt för att samarbeta med arbetskollegor och skapa ett gott arbetsklimat.
För att trivas i rollen bör du uppskatta att jobba i ett högt tempo med många utmaningar, att jobba både ensam och i grupp och ser kunden i fokus. Som person är du positiv, engagerad och pålitlig och ser möjligheter snarare än problem.
Körkort är ett krav.

Ansökan
Tycker du detta låter intressant och känner att detta är ett jobb som skulle passa dig? Hör av dig! Maila oss på info@ppsagoborr.se eller ring Erik Jankarls 070-577 83 10. Välkommen med din ansökan!


​​​​​​​Håltagning

Vill du jobba med borrning, sågning, rivning och entreprenad?

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är välkommen att höra av dig med en spontanansökan. Maila info@ppsagoborr.se eller ring 026-12 27 99.